Softwareontwikkeling

De Netwerkadviseur is specialist in het ontwikkelen van kantoorsoftware. Ruim twintig jaar geleden is daarvoor de basis gelegd met ons eigen softwarepakket ‘CIRIS’. Deze software is zo flexibel opgezet, dat het een ideale basis is voor het ontwikkelen van branchemodules. U krijgt uw wensen volledig uitgewerkt op basis van een uitgebreide bibliotheek van beproefde modules.

Maatwerk in software

Natuurlijk is het ook mogelijk om maatwerk in software te laten ontwikkelen. Wij werken met de modernste programmeertalen en met onze ruime ervaring kunnen wij u voorzien van lokale of webbased software. Met webbased software kunt u overal in de wereld toegang krijgen tot uw gegevens, gebruik makend van elk denkbare device, zoals tablets, smartphones en internet browsers.

Microsoft Sharepoint oplossingen

Maakt u gebruik van Microsoft Sharepoint en zoekt u een speciale toepassing? Ook dat kunnen wij voor u invullen. Het resultaat is een optimale digitale samenwerking tussen uw medewerkers en een volledige integratie met office.

[ File # csp9920889, License # 3279872 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / Orson