Systeembeheer

Ontwikkelingen in automatisering volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Helaas vraagt dat ook steeds vaker om bijstelling van uw systemen. De Netwerkadviseur helpt u daarbij graag.

U bepaalt daarbij welke rol u ons wilt laten vervullen. Het liefst zijn we uw volledige systeembeheerder en ontzorgen we u van a tot z. Heeft u een systeembeheerder in huis, dan pakken we net zo gemakkelijk de rol van adviseur en praktische ondersteuner op. Ook fungeren we graag als uw sparringpartner: daarmee hebben we al heel wat onnodige investeringen kunnen voorkomen.

In the cloud
Flexibel werken op elke locatie en met elk device is helemaal van deze tijd. Dat gaat vaak met ‘in the cloud-oplossingen’. Maar het is ook mogelijk om uw eigen netwerkomgeving van buitenaf op een veilige manier benaderbaar te maken. We schetsen u graag de mogelijkheden.

Systeem support
De Netwerkadviseur levert dag en nacht support, ook in de weekenden. Zonder daarvoor formele contracten te hoeven tekenen en hoge kosten te rekenen. Ook hulp op afstand is mogelijk en meestal zeer effectief.

Advies en second opinion
Regelmatig worden wij benaderd voor een advies of second opinion. Automatiseringsvraagstukken zijn vaak complex en veel bedrijven vragen zich af of de geboden oplossing wel de beste is en of de offerte reëel is. Zowel technisch al budgettair brengen we daarin graag duidelijkheid, ongeacht waar u de opdracht neerlegt.

Tarieven: één tarief voor alles
Geen ingewikkelde en onoverzichtelijke tariefstructuren. Bij de Netwerkadviseur treft u één aantrekkelijk uurtarief voor alle werkzaamheden. Ongeacht wie u helpt en op welk tijdstip dat gebeurt. Alleen ’s-Nachts, tijdens weekenden en op feestdagen geldt er een toeslagpercentage.

Systeembeheer1

De Netwerkadviseur is officieel leverancier en of partner van onder andere: